Maslac od sjemenki bundeve s cimetom

Domaći ukusni maslac od sjemenki bundeve.

Maslac od sjemenki bundeve s cimetom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C.

U zdjeli dobro promiješajte cimet i sjemenke bundeve. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Ravnomjerno rasporedite sjemenke i pecite ih 10 do 15 minuta. Nakon svakih 5 minuta ih malo promiješajte kako bi se ravnomjerno ispekle.

Izvadite iz pećnice i pustite da se hladi nekoliko minuta. Stavite sjemenke u blender i miksajte nekoliko minuta. Dodajte javorov sirup i nastavite miksati dok smjesa ne postane kompaktna. Pohranite u hermetičku zdjelicu i držite u hladnjaku najviše 2 tjedna.

Ostali recepti

Domaći sirup od trešanja, bez kuhanja
Čokoladna bomba
Juha od metvice i graška
Najzdraviji sok na svijetu
Čudesan namaz od slanutka i sezama - napravite vlastiti hummus!
Pileća prsa sa đumbirom
Najbolji bečki odrezak
Smoothie od ananasa i jagode protiv nadutosti
© 2024 Zdravi recepti