Marinirani škampi na žaru s umakom od avokada

Škampi pečeni na roštilju potpuno će vas oduševiti!

Marinirani škampi na žaru s umakom od avokada

00:45

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte sve sastojke za marinadu. Prelijte škampe i pustite da stoje barem 30 minuta. U međuvremenu, stavite sastojke za umak u blender i dobro izmiješajte.

Škampe poslažite na ražnjiće, začinite solju i paprom. Zagrijte roštilj i pecite škampe oko 2 minute sa svake strane. Poslužite s pripremljenim umakom.

Ostali recepti

Rožata
Losos na žaru (Supermarket dijeta)
Grčka salata sa sardinama
Losos u umaku od trešanja
Pljeskavice punjene mozzarellom i špinatom
Muffini od badema i kokosovog mlijeka
Tortilja s grožđicama i tunom
Zobene pahuljice s borovnicama i orasima
© 2024 Zdravi recepti