Marinirani škampi na žaru s umakom od avokada

Škampi pečeni na roštilju potpuno će vas oduševiti!

Marinirani škampi na žaru s umakom od avokada

00:45

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte sve sastojke za marinadu. Prelijte škampe i pustite da stoje barem 30 minuta. U međuvremenu, stavite sastojke za umak u blender i dobro izmiješajte.

Škampe poslažite na ražnjiće, začinite solju i paprom. Zagrijte roštilj i pecite škampe oko 2 minute sa svake strane. Poslužite s pripremljenim umakom.

Ostali recepti

Super smoothie s bobičastim voćem
Hrskavi kruh s češnjakom, bosiljkom i maslinovim uljem
Zeleni proteinski detoks smoothie
Smoothie od banane, manga i avokada
Lignje s kokosom
Palačinke s breskvama i malinama
Dinstana brokula s bademima i lanenim sjemenkama
Grah s mrkvom i rajčicom
© 2022 Zdravi recepti