Marinirani škampi na žaru s umakom od avokada

Škampi pečeni na roštilju potpuno će vas oduševiti!

Marinirani škampi na žaru s umakom od avokada

00:45

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte sve sastojke za marinadu. Prelijte škampe i pustite da stoje barem 30 minuta. U međuvremenu, stavite sastojke za umak u blender i dobro izmiješajte.

Škampe poslažite na ražnjiće, začinite solju i paprom. Zagrijte roštilj i pecite škampe oko 2 minute sa svake strane. Poslužite s pripremljenim umakom.

Ostali recepti

Ukusne čokoladne kocke
Mafini s jabukom i cheddarom
Kremasti humus od bundeve
Mlijeko od lješnjaka
Jetrice, slanina i luk
Francuska juha od luka
Piletina u umaku od trešanja
Mousse od tamne čokolade i kave
© 2024 Zdravi recepti