Miksajte bjelanjke s prstohvatom soli dok ne dobijete čvrst snijeg. Postupno dodajte šećer i jestivu boju. Možete smjesu podijeliti na nekoliko dijelova i dodati razne boje.
Pola badema i šećera u prahu umiješajte u bjelanjak. Zatim dodajte drugu polovicu badem i šećera u prahu. Sve lagano miješajte. Znat ćete da je tijesto gotovo kada lagano iscuri sa žlice i postane dio smjese.
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Smjesom napunite štrcaljku. Istisnite kružiće promjera oko 3cm. Ostavite da odstoje na sobnoj temperaturi 10 do 15 minuta dok se ne formira kožica. Pecite 15 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite da se ohlade.
U međuvremenu, napravite kremu za punjenje. Vrhnje za kuhanje prokuhajte i umiješajte maslac i čokoladu. Kada se čokolada otopi do kraja, dobro izmiješajte i ostavite da odstoji dok se ne zgusne.