Losos premazan medom

Jednostavno za pripremu, a ukusno i hranjivo.

Losos premazan medom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

U tavi rastopite maslac na srednje jakoj vatri. Dodajte češnjak, med i sok od limete. Kratko kuhajte, posolite i popaprite i dobro promiješajte.

Losos začinite solju i paprom. Svaki filet lososa pospite s 1 žlicom brašna i prelijte s 1 žlicom meda. Zagrijte ulje u tavi, losos pecite na srednje jakoj vatri oko 2 minute sa svake strane. Stavite u pećnicu i pecite još 10 minuta. Poslužite s umakom od limete.

Ostali recepti

Svinjski kotleti u umaku od vina
Jednostavan smoothie od banane i višanja
Jaja sa sirom
Piletina s klicama
Složenac od piletine i brokule
Frittata od ostataka tjestenine!
Avokado humus
Ukusna pita od jagoda koja ne deblja!
© 2024 Zdravi recepti