Ledena torta od čokolade, lješnjaka i sira

Svaka kalorija ove ukusne ledene torte, vrijedna je dodatnog treninga.

Ledena torta od čokolade, lješnjaka i sira

00:50

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte pahuljice od meda i pola čokoladnog namaza i izlijte smjesu kao bazu za tortu u kalup promjera 23 cm. Stavite bazu u zamrzivač na 30 minuta. Izmiksajte krem sir dok smjesa ne postane glatka i dodajte preostali čokoladni namaz.

Nadjenite bazu kremom i vratite u zamrzivač. Tortu izvadite iz zamrzivača 30 minuta prije posluživanja i pospite lješnjacima. Tortu možete čuvati u zamrzivaču do mjesec dana.

Ostali recepti

Zobene pahuljice s bundevom i medom
Tjestenina s brokulom i piletinom
Detoksikacijska juha od brokule
Božićni keksi od brusnica
Pileća krilca u japanskom umaku
Složenac od ljetnog povrća
Smoothie od cikle za bolji rad jetre
Hummus
© 2024 Zdravi recepti