Lasagne od tikvica s morskim plodovima

Zdrava verzija tradicionalnih lazanja oduševit će ljubitelje morskih plodova i prave gurmane.

Lasagne od tikvica s morskim plodovima

00:50

Sastojci:

Priprema

Na malo maslinovog ulja kratko prepržite prepolovljene i izdubljene tikvice. Pospite čilijem i stavite sa strane.

Zagrijte pećnicu na 200°C . P

omiješajte pasiranu rajčicu i češnjak, i ulijte malo smjese u vatrostalnu posudu. Rasporedite pola morskih plodova i na njih posložite trećinu tikvica. Prekrijte sve s 2 lista tjestenine. Zatim dodajte pola umaka od rajčice s češnjakom, plodove mora, tikvice i još jedan sloj tijesta.

Prelijte preostalim umakom od rajčice i završite ostatkom tikvica. Pomiješajte ribanac i krušne mrvice, rasporedite preko lasagna i pecite oko 30 minuta.

Energetska vrijednost:

250

Ostali recepti

Jaja punjena tunom
Slatki kruh od vanilije
Cimet rolice
Zobene pahuljice s malinama i lanenim sjemenkama
Sočan pomfrit s češnjakom
Njoki u umaku od borovnice
Veganska tortilja od samo 3 sastojka
Klasični čokoladni sladoled
© 2024 Zdravi recepti