Krumpir u bijelom umaku

Sočan i mekan. 

Krumpir u bijelom umaku

01:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk oko 3 minute. Dodajte vrhnje za kuhanje i senf. Dobro promiješajte i ostavite sa strane.

Krumpir ogulite i narežite na ploške. Posolite i popaprite i dobro promiješajte. Poslažite ga u vatrostalnu posudu i prelijte umakom. 

Pecite u pećnici oko 1 sat, odnosno dok krumpir na vrhu ne poprimi zlatno smeđu boju i postane mekan.

Ostali recepti

Peciva od limuna
Rolada s jagodama
Začinjeni humus sa slatkim krumpirom
Smoothie od špinata i kokosovog mlijeka
Mediteranska salata od tune
Hrskavi krumpiri iz pećnice
Zobena kaša sa cimetom i borovnicama
Omlet sa šampinjonima
© 2024 Zdravi recepti