Krumpir s parmezanom

Ukusan prilog svakom jelu!

Krumpir s parmezanom

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Kuhajte krumpir u slanoj vodi. Kada prokuha, kuhajte 2 minute i ocijedite.

Pomiješajte brašno, parmezan, peršin, ružmarin i muškatni oraščić. Dodajte prstohvat soli.

Krumpire pospite uljem i umiješajte u smjesu sa začinima.

Pecite oko 40 minuta.

Energetska vrijednost:

340

Ostali recepti

Juha od piva i luka
Piletina s artičokama i šampinjonima
Smoothie od avokada i špinata
Juha od potočarke i aričoka
Zimska juha
Indijski pileći ražnjići
Kremasta tjestenina s kozicama
Tjestenina sa špinatom, lososom i gorgonzolom
© 2025 Zdravi recepti