Kruh sa češnjakom i majčinom dušicom

Ovaj kruh ide uz svako jelo!

Kruh sa češnjakom i majčinom dušicom

01:15

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte brašno, kvasac i sol. Med i ulje stavite u 300ml vruće vode. Prelijte preko brašna i miješajte dok ne dobijete glatko tijesto.

Mijesite tijesto 5 minuta na pobrašnjenoj površini dok ne prestane biti ljepljivo. Ako je potrebno, dodajte još brašna.

Pomiješajte češnjak s maslacem i stavite na tijesto. Pospite sir i majčinu dušicu. Stavite kruh u nauljen lim za pečenje i ostavite da se diže 40 minuta.

Zagrijte pećnicu na 200°C. Pecite kruh 30 minuta. Ostavite da se ohladi 10 minuta i poslužite.

Energetska vrijednost:

215

Ostali recepti

List punjen ljutom salsom
Lagani Ratatouille
Pečeni bakalar na grčki način
Bijeli grah s češnjakom
Sladoled od mente i avokada
Smoothie od trešanja i kakaa
Najjednostavniji keksići za početak sezone pečenja blagdanskih kolača
Čokoladna torta
© 2024 Zdravi recepti