Kruh od tikvica, cimeta i meda

Tikvice potiču rad probavnog sustava.

Kruh od tikvica, cimeta i meda

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Tikvice dobro ocijedite, osušite papirnatim ručnikom i pustite da stoje sa strane.

U zdjelu dodajte sve suhe sastojke i dobro promiješajte. U drugoj zdjeli pomiješajte jaja, sok od jabuke, ulje i med. Sjedinite suhe i mokre sastojke, umiješajte tikvice i orahe i lagano promiješajte.

Tijesto ravnomjerno rasporedite na lim za pečenje i pecite 30 do 35 minuta.

Uz ovaj mirisni kurh poslužite slatki džem od trešanja!

Ostali recepti

Tortilje punjene tunom
Repa s lososom i curryjem
Kolač od tamne čokolade i slanutka
Smoothie za poticanje plodnosti
Humus od kikirikija
Sladoled od ananasa i manga
Lignje s kokosom
Mediteranska krumpir salata
© 2024 Zdravi recepti