Kruh od lješnjaka

Lješnjaci su dobar izvor bakra i mangana.

Kruh od lješnjaka

00:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C.

Pomiješajte lješnjake, brašno, prašak za pecivo i cimet. U drugoj zdjeli pomiješajte preostale sastojke i dobro promiješajte. Pomiješajte suhe i mokre sastojke i miješajte dok ne dobijete kompaktno tijesto.

Namastite vatrostalnu posudu, ravnomjerno u nju rasporedite tijesto i pecite oko 40 minuta.

Ostali recepti

Kolač s tikvicama i čokoladom
Smoothie od indijskih orašćića, kurkume i banane
Smoothie od ananasa i mrkve protiv artritisa
Smoothie od špinata i mente
Celer, tikvice i mrkva s umakom od humusa
Muffini s orasima i đumbirom (prehrana za krvnu grupu AB)
Namaz od badema i oraha (prehrana za krvnu grupu AB)
Smoothie od manga i avokada
© 2024 Zdravi recepti