Kruh od limuna i badema

Ovaj kruh možete poslužiti i kao kolač.

Kruh od limuna i badema

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje.

Miksajte maslac i šećer dok ne dobijete kremastu smjesu. Umiješajte jedno po jedno jaje. Dodajte limunovu koricu. Umiješajte brašno, prašak za pecivo i bademe. Miješajte dok ne dobijete gusto tijesto.

Stavite tijesto u lim za pečenje i pecite 55 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite da se hladi 15 minuta. Izvadite iz lima za pečenje i ostavite da se ohladi do kraja.

Energetska vrijednost:

400

Ostali recepti

Marinirana piletina (Dijeta za bokove i bedra)
Salata od piletine, špinata i jagoda
Kajgana s grahom
Salata od jagoda i špinata
Zobene pahuljice s jagodama, bademima i kikirikijem
Sok od cikle, đumbira i mrkve
Smoothie od jabuke i kokosovog ulja
Smoothie od borovnica i đumbira
© 2022 Zdravi recepti