Kruh od limuna i badema

Ovaj kruh možete poslužiti i kao kolač.

Kruh od limuna i badema

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje.

Miksajte maslac i šećer dok ne dobijete kremastu smjesu. Umiješajte jedno po jedno jaje. Dodajte limunovu koricu. Umiješajte brašno, prašak za pecivo i bademe. Miješajte dok ne dobijete gusto tijesto.

Stavite tijesto u lim za pečenje i pecite 55 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite da se hladi 15 minuta. Izvadite iz lima za pečenje i ostavite da se ohladi do kraja.

Energetska vrijednost:

400

Ostali recepti

Alkalna zelena juha
Gljive s pršutom na tostu
Cheesecake s prženim bademima, bananama i borovnicama
Pileća prsa punjena špinatom
Pogačice od krumpira
Varivo od piletine i tikvica
Domaći sladoled od kokosa i bijele čokolade
Smoothie od grejpa i banane
© 2024 Zdravi recepti