Kruh od banane i orašastih plodova

Slatki kruh s preljevom od meda.

Kruh od banane i orašastih plodova

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje dimenzija 10 x 24 cm.

Pomiješajte brašno, šećer, prašak za pecivo, cimet i sol.

U zasebnoj zdjeli pomiješajte maslinovo ulje, lanene sjemenke, jaja, banane, mlijeko i ocat. Ulijte mokre sastojke u mješavinu brašna i dobro izmiješajte.

Pomiješajte sastojke za preljev.

Stavite tijesto u kalup za pečenje i premažite preljevom. Pecite oko 45 minuta. Ostavite da se ohladi 10 minuta prije vađenja iz kalupa.

Ostali recepti

Pire od graška i krumpira
Zapečene kruške s medom i orasima
Grah s mrkvom i rajčicom
Pileća prsa punjena gorgonzolom
Pečena pileća prsa sa sokom od naranče (Atkinsonova dijeta)
Veseli smoothie od marelice
Juha od bundeve
Ljetni punč
© 2024 Zdravi recepti