Kremasti jesenski rižoto

Kremasta riža za kišne dane.

Kremasti jesenski rižoto

00:45

Sastojci:

Priprema

Operite i nasjeckajte gljive. Zagrijte ulje u tavi i pržite ih s češnjakom oko 10 minuta. Uklonite s vatre i stavite sa strane.

U loncu rastopite maslac i pržite luk dok ne omekša. Dodajte rižu i kuhajte oko 2 minute. Dodajte vino i kuhajte dok ne ispari. Dodajte sol i papar po želji i dolijajte temeljac dok riža ne postigne željenu mekoću.

Dodajte gljive u rižu i dobro promiješajte. Dodajte ricottu i parmezan i kuhajte dok se sir ne rastopi. Nasjeckajte peršin i pospite rižu po želji.

Ostali recepti

Brza i ukusna narančasta salata!
Svinjski kotleti u umaku od bijelog vina i limete
Zapečena tjestenina sa šampinjonima i jajima
Proteinski smoothie sa svježim voćem
Njoki s avokadom i špinatom
Palačinka od slanutka sa špinatom i slatkim krumpirom
Schwarzwald rolada (za dijabetičare)
Muffini od nutelle i banane
© 2024 Zdravi recepti