Kremasta vegetarijanska tjestenina

Sadrži malo ugljikohidrata i masti.

Kremasta vegetarijanska tjestenina

00:35

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i mrkvu. Pržite, povremeno miješajući, dok ne omekšaju. Dodajte grašak i kuhajte oko 1 minutu.

Dodajte rajčice, timijan, sol i papar. Povećajte vatru i kuhajte dok rajčice potpuno ne omekšaju. Dodajte šparoge i vodu i pustite da proključa. Dodajte jogurt i dobro promiješajte.

Pomiješajte tjesteninu i umak s povrćem, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Mascarpone palačinke
Puding od kakaa i chia sjemenki
Napitak od đumbira i lavande
Pečena pileća prsa sa sokom od naranče (Atkinsonova dijeta)
Veganska carbonara
Topli kolač od jabuka
Muffini od zobi i soka od jabuke
Kolač od badema
© 2024 Zdravi recepti