Kremasta kajgana sa sirom i Shiitake gljivama

Uz ovaj recept kajgana će ispasti neodoljivo kremasta, a Shiitake gljive dat će joj poseban okus.

Kremasta kajgana sa sirom i Shiitake gljivama Izvor slike: 123RF

00:00

Sastojci:

Priprema

1. U veću zdjelu razbijte jaja, dodajte prah od Shiitake gljive, vrhnje, sol i papar te dobro izmiješajte dok ne dobijete pjenastu smjesu.

2. Na tavici zagrijte malo maslinovog i dodajte pripremljenu smjesu od jaja te pecite oko 30 sekundi dok smjesa malo očvrsne. Nakon toga počnite lagano miješati jaja dok ne dobijete kajganu željene teksture.

4. Na kraju u sve umiješajte mozzarelu narezanu na kockice.

5. Prije posluživanja po želji ukrasite svježim bosiljkom.

Ostali recepti

Mađarska juha od crvene leće
Brzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima
Čokoladni smoothe od chia sjemenki za energiju
Pirjani kelj
Smoothie od jagoda, borovnica i ananasa za bolje raspoloženje
Odrezak od cvjetače
Piletina u marinadi od meda, češnjaka i đumbira
Smoothie za oporavak nakon vježbanja
© 2024 Zdravi recepti