Kolač od tamne čokolade

Kolač, nakon pečenja, u sredini treba ostati mekši.

Kolač od tamne čokolade

00:45

Sastojci:

Priprema

Rastopite zajedno čokoladu i maslac.

Dodajte sol i pola šećera bjelanjcima. Miksajte dok ne dobijete čvrst snijeg.

Istucite žumanjke i šećer. U žumanjke umiješajte rum i rastopljenu čokoladu s maslacem. Dodajte mljevene bademe i sve dobro izmiješajte. Polako dodajte bjelanjke i miksajte.

Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 18cm. Kolač pecite 20 min na 170°C.

Ostali recepti

Salata od crnog graha i avokada
Krpice sa zeljem
Tortilje punjene šampinjonina i đumbirom
Riblja juha strine Janje
Detoksikacijski smoothie
Špagete s veganskim umakom
Sok od povrća za jačanje imuniteta
Zelena juha od poriluka i celera
© 2024 Zdravi recepti