Kolač od tamne čokolade

Kolač, nakon pečenja, u sredini treba ostati mekši.

Kolač od tamne čokolade

00:45

Sastojci:

Priprema

Rastopite zajedno čokoladu i maslac.

Dodajte sol i pola šećera bjelanjcima. Miksajte dok ne dobijete čvrst snijeg.

Istucite žumanjke i šećer. U žumanjke umiješajte rum i rastopljenu čokoladu s maslacem. Dodajte mljevene bademe i sve dobro izmiješajte. Polako dodajte bjelanjke i miksajte.

Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 18cm. Kolač pecite 20 min na 170°C.

Ostali recepti

Jesensko pileće varivo
Smoothie od banane i kikiriki maslaca
Tjestenina s tikvicama i orasima
Salata u avokadu
Losos u marinadi od naranče
Domaći kruh s češnjakom (Keto dijeta)
Torta od badema i ribizla
Zlatno mlijeko za jačanje imuniteta s prahom Reishi gljive
© 2024 Zdravi recepti