Osvježavajuće voćno zadovoljstvo!
Sastojci:
Kalup za tortu promjerom 20 cm namastite i pobrašnite. Staviti sve sastojke za tijesto u zdjelu i miksajte oko 2 do 3 minute, dok ne dobijete glatku smjesu. Tijesto stavite u lim za pečenje i pecite 30 do 40 minuta na 180°C.
Šećer stavite u posudu s vodom i kuhajte 5 minuta na laganoj vatri. Ostavite da se ohladi. Kada se biskvit ohladi prerežite ga po sredini i namočite s par žlica sirupa.
Za kremu, čokoladu istopite na pari. Šlag izmiksajte i postupno dodajte jednu i drugu čokoladu.
Polovicu kreme stavite na polovicu biskvita, a zatim na nju stavite drugu polovicu biskvita i ostatak kreme na vrh kolača.
Jagode izrežite na kriške i ukrasite vrh torte. Držite kolač u frižideru do posluživanja.