U blenderu miješajte krem sir i kokosovo ulje dok ne dobijete glatku smjesu. Ako vam je smjesa previše gusta, dodajte još malo kokosovog ulja.
U smjesu dodajte kokosovo vrhnje, sol, svježe iscijeđeni sok od limuna i steviju. Možete koristiti i steviju s okusom limuna ako želite. Po vlastitim željama prilagodite okus dodajući više Stevije ili soka od limuna.
Smjesi dodajte 2-3 žlice kokosovog brašna pa sve dobro izmiješajte. Stavite u hladnjak na 30 minuta da smjesa postane čvrsta i pogodna za formiranje.
Zatim na dlan stavite ½ žličice smjese i formirajte kuglicu*. Kuglicu uvaljajte u kokosovo brašno ili mješavinu kokosovog brašna i limunove korice, ovisno o vašim željama. Ponavljajte postupak dok ne iskoristite svu smjesu.
*Dlanove lagano namočite vodom kako vam se smjesa ne bi ljepila za njih.