Kajgana s kozjim sirom

Dodručak za cijelu obitelj.

Kajgana s kozjim sirom

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Stavite rajčice, pospite uljem i dodajte sol i papar. Pecite u pećnici 40 minuta ili dok rajčice ne omekšaju.

U međuvremenu, lagano istucite jaja. Dodajte vrhnje i dobro izmiješajte.

Maslac i ostatak ulja zagrijte preko srednje topline. Dodajte smjesu s jajima. Pecite 30 sekundi. Lagano počnite miješati da dobijete kajganu.
Pecite 3 do 5 minuta. Uklonite s topline i dodajte kozji sir.

Podijelite tost i prženu rajčicu na tanjure. Kajganu stavite na tost i pospite bosiljkom.

Ostali recepti

Kajgana sa cvjetačom i sirom
Tzatziki umak
Kremasti doručak s jabukama i brusnicama
Špagete carbonara s batatom
Piletina i domaći rezanci (visokoproteinsko jelo)
Chia puding sa šipkom
Salata od šparoga, špinata i jagoda
Kruh od limuna i borovnica
© 2024 Zdravi recepti