Juha od crvene leće i luka

Pripremljenu količinu možete razdijeliti na porcije a ostatak zamrznuti i zagrijati prema potrebi.

Juha od crvene leće i luka

00:25

Sastojci:

Priprema

Dinstajte luk na ulju oko 2 minute. Dodajte češnjak i mrkvu i kratko miješajte.

Ulijte 1 litru kipuće vode. Umiješajte leću i ubacite povrtnu kocku. Poklopite i kuhajte na srednje jakoj vatri oko 15 minuta minuta, dok leća ne omekša. Ubacite peršin i dobro izmiješajte

Poslužite vruće.

Energetska vrijednost:

260

Ostali recepti

Kremasta juha od bundeve i leće
Zapečene prokulice s hrenom, slaninom i medom
Neobična juha od bundeve s rižom i jabukom
Zobene pahuljice s bademovim mlijekom i breskvama
Slani muffini s feta sirom
Salata od graha i slanine s bučinim uljem
Salata od quinoe i tikvica
Kolač od mrkve i ananasa
© 2024 Zdravi recepti