Jabuke narežite na manje komadiće i stavite u zdjelu te dodajte limunov sok, 2 žlice kokosovog šećera, 1 žličicu cejlonskog cimeta i grožđica. Sve dobro promiješajte i ostavite sa strane.
U sjeckalicu stavite lješnjake, sitne i krupne zobene pahuljice, laneno brašno, 3 žlice kokosovog šećera, 1 žličica cjilonskog cimeta, kokosovo ulje i prstohvat himalajske soli. Blendajte dok ne dobijete smjesu mrvičaste strukture.
Upalite pećnicu na 180 stupnjeva.
U keramičku posudu za pečenje stavite smjesu s jabukama i po njima posipajte smjesu s zobenim pahuljicama.
Prekrijte aluminijskom folijom i stavite da se peče 20 minuta. Nakon 20 minuta maknite aluminijsku foliju i pecite još 20 minuta.
Izvadite iz pećnice i ostavite 10-ak minuta da se ohladi. Poslužite toplo uz sladoled od vanilije.