Domaći jabučni ocat

Obogaćen cimetom i klinčićem.

Domaći jabučni ocat

02:20

Sastojci:

Priprema

U velikom loncu stavite jabuke, naranče, limun, cimet, šećer i klinčić. Dodajte vode tako da prekrije svo voće. Sve pomiješajte i kuhajte na laganoj vatri 45 minuta do 1 sat. Potom vatru skroz smanjite, poklopite i kuhajte još 1.5 do 2 sata. Uklonite lonac s vatre i uklonite štapiće cimeta. Smjesu izmiješajte štapnim mikserom, a potom procijedite. Ocat držite u staklenoj bočici u hladnjaku.

Ostali recepti

Tjestenina s porilukom
Kruh od mrkve i ananasa
Medene palačinke
Čokoladni muffini s bananom
Piletina sa slanutkom
Kolač sa sirom i višnjama
Veganski keksići s čokoladom
Piletina i domaći rezanci (visokoproteinsko jelo)
© 2024 Zdravi recepti