Domaći džem od borovnica

Domaći džem koji ćete jesti sa užitkom.

Domaći džem od borovnica

00:30

Sastojci:

Priprema

Sterilizirajte dvije staklenke.

Kuhajte borovnice i sok od limuna na laganoj vatri dok borovnice ne puste sok. Dodajte šećer i miješajte dok se ne otopi.

Kuhajte džem 5 minuta. Stavite malo džema na tanjur i ostavite da odstoji 2 minute. Ako se formira kožica, džem je gotov.

Ulijte džem u staklenke, stavite poklopce i ostavite da se ohladi u potpunosti. Džem držite na hladnom mjestu do mjesec dana.

Ostali recepti

Salata od paprike i klica graha
Smoothie od naranče i mrkve za jačanje imuniteta
Varivo od govedine i batata
Šparoge s listom
Janjeće okruglice s limunom
Torta s glazurom od tamne čokolade
Torta od čokolade i lješnjaka
Pizza s artičokama i pršutom
© 2024 Zdravi recepti