Čokoladni san

Dvostruko više čokolade za dvostruki užitak!

Čokoladni san

01:00

Sastojci:

Priprema

Kolač

Prethodno zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Kalup za tortu premažite maslacem i pospite brašnom. Umutite vodu i kakao u maloj zdjeli. Pomiješajte brašno, šećer, sodu bikarbonu i sol. Kada sastojke dobro izmiješate dodajte kakao smjesu, ulje, vaniliju i ocat. Miksajte dok ne dobijete glatku smjesu. Izlijte u kalup i pecite 30 do 35 minuta. Neka se 20 minuta hladi. Prežite tortu i ostavite da se potpuno ohladi.

Glazura

Rastopite čokoladu na pari. Neka se ohladi malo. Umutite šećer u prahu i vodu dok ne dobijete glatku smjesu. Dodajte otopljenu čokoladu i polako miješajte oko 1 minutu. Odmah glazurom namažite polovicu biskvita i ostatak torte.

Ostali recepti

Zobene pahuljice od jabuka i cimeta
Kremasta juha od pečenog češnjaka
Tofu s gljivama i graškom
Pljeskavice od špinata i puretine
Smoothie od banane i đumbira za mršavljenje
Jaja s rajčicama
Salata od krumpira, jaja i kiselih krastavaca
Zobene pahuljice s jagodama i chia sjemenkama
© 2024 Zdravi recepti