Čokoladni kruh s kikirikijem

Sladak, mirisan, sočan i zasitan.

Čokoladni kruh s kikirikijem

01:10

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Namastite vatrostalnu posudu i pustite da stoji sa strane.

U zdjeli pomiješajte brašno, kakao, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i sol. U drugoj zdjeli pomiješajte maslac od kikirikija, šećer, banane, jogurt, maslinovo ulje i jaja.

Sjedinite suhe i mokre sastojke, dobro promiješajte i stavite u vatrostalnu posudu. Pecite oko 50 minuta, izvadite i pustite da stoji barem 5 minuta prije posluživanja.

Ostali recepti

Zobene pahuljice s lanenim sjemenkama i avokadom
Topli čokoladni desert (DASH dijeta)
Zeleni smoothie od grožđa, kelja i špinata
Sok od pšenične trave
Pečeni ananas
Paprike punjene omletom
Tortilje punjene šampinjonima i đumbirom
Kolač s bademima i sušenim voćem
© 2024 Zdravi recepti