Čokoladni kolač bez maslaca

Sočan, ukusan i nezaboravan desert!

Čokoladni kolač bez maslaca

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Odvojite bjelanjke od žumanjaka. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.

Rastopite čokoladu s mlijekom i vrhnjem.

Dodajte jedan po jedan žumanjak. Zatim dodajte brašno i mljevene bademe. Dobro izmiješajte.

Istucite bjelanjke i šećer. Dodajte u tijesto i izmiješajte.

Pecite 30 minuta.

Ostali recepti

Omlet s bobičastim voćem
Paprike punjene omletom
Piletina na toskanski način
Kava s kakaom i funkcionalnim gljivama
Napitak od rajčice i citrusa
Zapečene breskve s kupinama
Salata od špinata i malina
Palačinke punjene povrćem
© 2024 Zdravi recepti