Čokoladni fondant

Smjesa je dovoljna za 9 kalupa.

Čokoladni fondant

01:00

Sastojci:

Priprema

Namažite kalupe rastopljenim maslacem. Stavite kalupe u hladnjak ili zamrzivač na par minuta. Još jednom premažite rastopljenim maslacem. Stavite kakao u kalupe i protresite dok nisu potpuno prekriveni kakaom.

Rastopite čokoladu i maslac. Ostavite da se ohladi oko 10 minuta.

Miksajte jaja, žumanjke i šećer. Dodajte brašno i dobro izmiješajte. Polako dodajte rastopljenu čokoladu i miješajte. Stavite smjesu u kalupe.

Zagrijte pećnicu na 200°C. Pecite fondant 10 do 12 minuta.

Izvadite iz kalupa i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od naranče i banane
Smoothie od šljiva i badema
Agua de Jamaica ili ledeni napitak od hibiskusa
Sunrise shake od jagoda
Voćni muffini sa pistacijama
Tacosi s bakalarom i salatom od kupusa
Pržena cvjetača (Ultimativna New York dijeta)
Jednostavne palačinke od banane
© 2024 Zdravi recepti