Nećete moći odoljeti ovoj poslastici!
Sastojci:
Lagano namastite osam vatrostalnih posudica.
Rastopite maslac i čokoladu na laganoj vatri, neprestano miješajući. Uklone s topline i ohladite.
Jaja i žumanjke miksajte električnim mikserom 5 minuta. Dodajte rastopljenu čokoladu i maslac. Nakon nekoliko minuta dodajte šećer, brašno, vanil šećer i sol. Nastavite miksati dok se sastojci ne izmiješaju.
Brzo podijelite smjesu ravnomjerno između posudica. Pecite na 180 stupnjeva 9 do 10 minuta ili dok kolačići nisu čvrsti na dodir na gornjem rubu, ali još uvijek mekani u centru kad se pritisne prstom. Izvadite iz pećnice i pustite da se malo ohlade. Nožićem odvojite od ruba posudice i izvadite kolačiće.
U blender stavite 300 g malina i miješajte dok ne dobijete pire. Koristite fino sito da ocijedite bobice i dobijete sirup. Držite u frižideru do posluživanja.
Kada ste spremni poslužiti kolače, ukrasite ih s umakom od malina i / ili svježim malinama, te servirajte uz šlag.