Čokoladna torta s vinom

Savršena poslastica!

Čokoladna torta s vinom

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 20cm.

Pomiješajte brašno, kakao, sodu bikarbonu, sol i šećer. U drugoj posudi pomiješajte ulje, mlijeko i vino. Dodajte mokre sastojke u suhe i dobro izmiješajte. Dodajte ocat i još jednom brzo promiješajte.

Ulijte tijesto u pripremljen kalup za pečenje. Pecite u pećnici oko 40 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite kolač da se hladi 10 minuta u kalupu za pečenje.

Rastopite čokoladu na pari s mlijekom i vinom. Prelijte tortu glazurom i poslužite.

Ostali recepti

Salata od tjestenine, graška i parmezana
Juha od kelja i češnjaka
Veganski zapečeni grah
Losos s limunom i bosiljkom
Lazanje od povrća
Juha od slanutka
Pljeskavice od mrkve
Cheesecake u čaši koji se ne peče
© 2024 Zdravi recepti