Brza i lagana za pripremu, ova ukusna torta će osvojiti vaše nepce.
Sastojci:
Prethodno zagrijte pećnicu na 160°C. Namastite i pobrašnite 2 kalupa za pečenje promjera 20 cm.
Pomiješajte brašno, sol, mljevene bademe i lješnjake.
Rastopite maslac i čokoladu na laganoj vatri. Miješajte dok ne dobijete glatku glazuru.
Miksajte jaja dok ime se volumen ne udvostruči. Dodajte šećer i vanilin šećer, i miksajte još 5 minuta. Polako dodajte smjesu čokolade i maslaca. Dobro izmiješajte i dodajte smjesu s brašnom.
Tijesto podijelite u kalupe za pečenje. Pecite 15 do 20 minuta. Ostavite da se ohladi.
Maline usitnite blenderom i umiješajte u marmeladu. Premažite jedan biskvit i preklopite drugim.
Kada slatko vrhnje prokuha, dodajte nasjeckanu čokoladu. Miješajte dok se čokolada ne otopi. Premažite tortu glazurom i držite ju u frižideru do posluživanja.