Zagrijte pećnicu na 160°C. Namastite kalup za tortu i na dno stavite papir za pečenje.
Stavite šećer, mlijeko i maslac u lonac za kuhanje. Dodajte kakao i sodu bikarbonu i zagrijte. Miješajte dok smjesa ne bude glatka, ali neka ne prokuha. Stavite na stranu 5 minuta da se ohladi malo.
Brašno, prašak za pecivo i jaja dobro izmiješajte. Dodajte smjesu s kakaom. Ulijte smjesu u pripremljeni kalup i uklonite mjehuriće zraka ako se pojave. Pecite u zagrijanoj pećnici 45 do 55 minuta. Ostavite da se u potpunosti ohladi.
Da bi napravili čokoladnu glazuru, pomiješajte šećer u prahu i kakao. Dodajte maslac i vodu, te miješajte do smjesa ne postane glatka. Ravnomjerno razmažite glazuru na vrh torte. Ostavite oko 50 minuta ili dok se glazura ne stvrdne.