Božićni kruh sa cimetom i grožđicama

U blagdansko vrijeme, nikako nemojte zaobići ovaj slatki i mekani kruh koji će obožavati sve generacije.

Božićni kruh sa cimetom i grožđicama

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Pomiješajte brašno, kvasac, sol i vodu, te nastavite mijesiti tijesto 5 do 10 minuta. Ostavite tijesto da se diže 20 minuta.

Razvaljajte i ravnomjerno rasporedite cimet i grožđice. Oblikujte željeni oblik kruha i premažite rastopljenim maslacem.

Pospite s malo smeđeg šećera i pecite 20 do 30 minuta dok kruh ne poprimi zlatno smeđu boju.

Ostali recepti

Namaz od bundeve
Matcha Frappuccino: napitak za rashladiti ljetne dane
Džem od ananasa
Voćni mousse sa čokoladom
Keksi od lješnjaka i čokolade
Smoothie za jačanje kostiju
Piletina s parmezanom (Weight Watchers dijeta)
Lagani složenac od tikvica
© 2022 Zdravi recepti