Božićna rolada

Ukusan dodatak blagdanskom stolu.

Božićna rolada

00:45

Sastojci:

Biskvit

Krema

Priprema

Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.

Bjelanjke istucite u čvrst snijeg. Dodajte šećer, žutanjke, brašno i narančinu koricu. Biskvit pecite 10 minuta na 200°C. Kad je pečen, biskvit stavite na mokru kuhinjsku krpu, savijte u roladu i pustite da se ohladi.

Mascarpone izmiješajte sa šećerom i vanilin šećerom. Dodajte napravljeni šlag. Biskvit navlažite sokom od jedne naranče. Polovicom kreme premažite tijesto. Roladu premažite ostatkom kreme i pospite kokosovim brašnom. Prije posluživanja roladu držite u hladnjaku.

Ostali recepti

Tjestenina s rukolom, limunom i orasima
Cappuccino prutići
Prženi slanutak - ukusna i zdrava grickalica
Marokanski slatki krumpir (Fat smash dijeta)
Grčka salata s rezancima od tikvice
Rezanci od špinata sa teletinom
Punjeni šampinjoni
Avokado punjen jajima
© 2024 Zdravi recepti