Bijela torta

Prije posluživanja ohladite tortu i uživajte!

Bijela torta

01:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 160°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 23 cm.

Zagrijte maslac, bijelu čokoladu, mlijeko i ekstrakt vanilije. Miješajte dok se čokolada ne rastopi. Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i šećer s malo soli. Umiješajte u čokoladu.

Stavite tijesto u lim za pečenje i pecite 1 sat.

Dobro izmiješajte sir, maslac i šećer dok ne dobijete glatku smjesu. Glazurom premažite cijelu tortu.

Energetska vrijednost:

770

Ostali recepti

Šparoge s limunom i parmezanom
Salata od rajčice, graha i mahuna
Njoki sa šparogama, pršutom i graškom
Džem od smokava i malina
Pizza s karfiolom
Madeleine
Piletina s jabukama
Smoothie od malina, jogurta i ananasa
© 2024 Zdravi recepti