Bezglutenski njoki od batata

Njoki koji će vas osvojiti.

Bezglutenski njoki od batata

01:30

Sastojci:

Priprema

Miksajte batat tako da dobijete pire, dodajte jaje, sol, papar i brašno. Dobro promiješajte i po potrebi dodajte još brašna.

Tijesto će biti pomalo ljepljivo, stoga pazite da ga previše ne mijesite. Premjestite tijesto na radnu površinu i podijelite ga na 4 kuglice. Izvaljajte ih u trake. Stavite na papir za pečenje i pustite da stoji u hladnjaku 30 minuta.

Trake režite na komade veličine kažiprsta. Pomoću vilice napravite udubljenja. Stavite ih u kipuću vodu i kuhajte dok ne isplivaju na površinu.

Ostali recepti

Tartar od tune
Salata od pečene repe, šljiva i pekan oraha
Zapečene tikvice s krušnim mrvicama
Mediteranska salata s tjesteninom
Piletina s rajčicom
Detox voda od jagode i limuna
Doručak u tortilji
Smoothie od kelja i zelenog čaja
© 2024 Zdravi recepti