Bezglutenska torta od limuna

Kada se torta potpuno ohladi, poslužite ju uz svježe voće.  

Bezglutenska torta od limuna

01:00

Sastojci:

Sirup

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 20cm.

Miksajte šećer i maslac dok ne dobijete svjetlu i paperjastu smjesu. Dodajte jedno po jedno jaje i nakon svakog dobro izmiješajte smjesu.

Pomiješajte brašno, škrob i prašak za pecivo i dodajte mokrim sastojcima. Dodajte pire krumpir, limunovu koricu i mljevene bademe. Pecite 30 minuta.

Pomiješajte sok od limuna i šećer u prahu i polako prelijte preko tople torte.

Ostali recepti

Slatki krumpir
Salata od slanutka, rajčice i krastavaca
Keksi od đumbira (Crohn friendly) by Petra Terner
Juha od kurkume i mrkve
Složenac od piletine i poriluka
Piletina s ružmarinom i češnjakom
Zobene pahuljice sa smokvama, orasima i cimetom
Smoothie od jagoda i jogurta za lijepu kožu!
© 2024 Zdravi recepti