Vinska torta

Fina čokoladna torta s bademima.

Vinska torta

01:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C. Namastite i pobrašnite kalup za tortu promjera 26 cm.

Maslac, šećer i vanilin šećer izmiksajte. Postupno dodajte jaja i nakon svakog jajeta miksajte 1 minutu.

Dodajte brašno s praškom za pecivo i kakaom. Dodajte sjeckane bademe i crno vino. Dobro izmiješajte i dodate sjeckanu čokoladu na kraju.

Stavite tijesto u kalup za tortu i pecite 1 sat.

Prije posluživanja pospite tortu šećerom u prahu.

Ostali recepti

Pljeskavice od puretine i quinoe
Juha od dinje i krastavaca
Zeleni smoothie s bananom i keljom
Juha od povrća sa celerom
Piletina a la Cacciatore (na lovački)
Kolač od krušaka i badema
Kruh od sjemenki i orašastih plodova
Čokoladni zobeni kolačići
© 2025 Zdravi recepti