Vinska torta

Fina čokoladna torta s bademima.

Vinska torta

01:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C. Namastite i pobrašnite kalup za tortu promjera 26 cm.

Maslac, šećer i vanilin šećer izmiksajte. Postupno dodajte jaja i nakon svakog jajeta miksajte 1 minutu.

Dodajte brašno s praškom za pecivo i kakaom. Dodajte sjeckane bademe i crno vino. Dobro izmiješajte i dodate sjeckanu čokoladu na kraju.

Stavite tijesto u kalup za tortu i pecite 1 sat.

Prije posluživanja pospite tortu šećerom u prahu.

Ostali recepti

Salata od breskvi s roštilja i špinata
Salata s lećom, kus-kusom i mentom
Kiselo - ljuta juha
Frittata od rajčice i špinata
Salata sa škampima (Sonoma dijeta)
Krem juha od piletine
Varivo od kelja i graha
Kolač od mliječne čokolade i pistacija
© 2025 Zdravi recepti