Salata od breskvi s roštilja i špinata

Savršen spoj okusa.

Salata od breskvi s roštilja i špinata

00:10

Sastojci:

Priprema

Zagrijte roštilj. Pecite breskve 2 do 3 minute sa svake strane. Nasjeckajte ih na kockice i pustite da stoje sa strane.

Špinat stavite u zdjelu, dodajte aceto balsamico, ružmarin i peršin. Dodajte breskve. Promiješajte, posolite  po želji, dodajte med i ulje. Dobro promiješajte i poslužite odmah.

Ostali recepti

Kompot od borovnica
Božićni muffini s glazurom od mente
Punjeni zapečeni krumpiri
Piletina sa senfom i medom
Torta od badema i ribizla
Ukusna tjestenina s brokulom i češnjakom
Proteinski smoothie s bobičastim voćem
Smoothie od lubenice, jagoda i chia sjemenki
© 2025 Zdravi recepti