Piletina u umaku od naranče i ružmarina

Niskomasna piletina u ukusnom umaku.

Piletina u umaku od naranče i ružmarina

00:30

Sastojci:

Priprema

Piletinu začinite po želji. Zagrijte ulje i ispecite piletinu sa svake strane.

Prelijte 2 žlice octa preko piletine, dodajte sok od naranče i temeljac. Kada prokuha, nastavite kuhati na laganoj vatri oko 5 minuta dok ne omekša.

Umiješajte šećer, maslac, ružmarin i ostatak octa. Prelijte preko piletine.

Stavite piletinu na tanjur, prelijte umakom i poslužite uz rižu i svježu zelenu salatu.

Energetska vrijednost:

255

Ostali recepti

Sladoled od kave na štapiću
Smoothie od šumskog voća i ovčjeg sira
Salata od lubenice i đumbira
Tjestenina s lososom i češnjakom
Čaj od maslačka i đumbira (prehrana za krvnu grupu A)
Čokoladni mousse s avokadom
Recept za zapečene rajčice
Salata od lubenice i špinata
© 2022 Zdravi recepti