Za sve ljubitelje čokolade koji paze na svoje zdravlje!
Sastojci:
Za pripremu prhkog tijesta umijesite brašno, lješnjake, SCHNEEKOPPE voćni šećer, maslac i sol. Tijesto umotajte u foliju i ostavite stajati na hladnom mjestu 30 minuta.
Na malo brašna izvaljajte tijesto 3 mm debelo i izrežite krugove promjera 3,5 cm. Posložite ih na papir za pečenje i pecite na 175°C oko 8 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite da se ohlade.
U međuvremenu pripremite smjesu za punjenje. Razdrobljenu čokoladu otopite u vodenoj kupelji i pomiješajte sa SCHNEEKOPPE nus - nougat kremom. Smjesom napunite špricu s malim otvorom i stavite na svaki komadić ispečenog tijesta. Na vrh dodajte po jedan komad cijelog lješnjaka. Čuvajte na hladnom.
Savjet za prepržene lješnjake
Lješnjake stavite na lim i pecite u pećnici na 200°C 8 - 10 minuta.
Energetska vrijednost:
Nutritivne vrijednosti:
Energetska vrijednost 48 kcal/ 351 kJ
Bjelančevine 1,0 g
Masti 6,0 g
Ugljikohidrati 6,8 g
1 BE = 0,3 g