Filet morskog lista sa začinskim biljem

Začinite list dodatnim biljem

Filet morskog lista sa začinskim biljem

00:45

Sastojci:

Priprema

Riblji filet preliti limunovim sokom i posuti začinskim biljem te u sredinu staviti listić maslaca, zarolati te pričvrstiti čačkalicom.

Na preostalom maslacu pirjati izrezani komorač dok ne omekša. Zaliti vinom i temeljcem, kratko kuhati i dodati riblje svitke i kuhati poklopljene oko 10 minuta.

Dodati vrhnje za kuhanje, preostali limunov sok i začinsko bilje, sol, papar. Paralelno oprane crvene jabuke izdubiti i lagano peći u pećnici oko 15 minuta. U njih uložiti riblji filet i položiti na toplom tanjuru sa svitkom od špinat.

Ostali recepti

Patlidžani punjeni quinoom
Salata od kelja, jabuka i oraha
Topli čokoladni desert (DASH dijeta)
Tex-Mex jaja
Osvježavajuća salata od naranče, rukole i komorača
Juha od kestena
Potplećnjak ili ribeye odrezak s madagaskarskim umakom
Juha od crvene leće
© 2022 Zdravi recepti