Tjestenina s ružmarinom, češnjakom i limunom

Ružmarin je jako dobar izvor folne kiseline, kalcija i željeza.

Tjestenina s ružmarinom, češnjakom i limunom

00:35

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. U međuvremenu rastopite maslac u tavi. Dodajte češnjak, sol i papar. Kuhajte, neprestano miješajući dok češnjak ne poprimi zlatno smeđu boju.

Dodajte sok od limuna, ružmarin i limunovu koricu. Dobro promiješajte i uklonite s vatre. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Tilapija s povrćem
Omlet s graškom
Pita od špinata
Tortilje punjene špinatom i ricottom
Smoothie od kakaa, banane i kikirikija
Piletina na toskanski način
Muffini s nutellom
Smoothie od banana i jagoda za doručak
© 2025 Zdravi recepti