Tjestenina s piletinom i graškom

Grašak je jako dobar izvor vitamina K i tiamina.

Tjestenina s piletinom i graškom

00:40

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite da stoji sa strane.

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte piletinu i pecite dok ne poprimi zlatno smeđu boju. Smanjite vatru, dodajte sol, papar i ragu. Kuhajte dok smjesa ne počne ključati. Dodajte grašak, smanjite vatru i nastavite kuhati oko 5 minuta.

Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Paprena pileća tjestenina
Sok od pšenične trave
Kruh od bundeve i đumbira
Pljeskavice od češnjaka, tikvica i quinoe
Panna Cotta s umakom od borovnica
Tropske zobene pahuljice
Čokoladna torta s malinama i ricotta sirom
Zapečeni njoki s maslacem i parmezanom
© 2025 Zdravi recepti