Raženi kruh s medom

Bogatog okusa i sočan.

Raženi kruh s medom

02:30

Sastojci:

Priprema

U brašno dodajte sol i kvasac.

Umiješajte med u toplu vodu i dodajte u brašno. Miksajte oko 8 minuta. Ovo tijesto je vrlo mekano i ljepljivo.

Stavite tijesto u lim za pečenje obložen papirom za pečenje i ostavite da se diže oko 45 minuta.

Zagrijte pećnicu 200°C.

Pecite kruh oko 40 minuta.

Izvadite kruh iz pećnice i preokrenite ga. Vratite kruh u pećnicu i pecite oko 25 minuta.

Ostali recepti

Vrući napitak s narančom
Sok od cikle, đumbira i mrkve
Juha od češnjaka i peršina
Sok od mrkve i cikle za bolji rad štitnjače
Tjestenina s tvrdim ovčjim sirom
Svitak od špinata
Piletina Szechuan
Namaz od ananasa i banana
© 2025 Zdravi recepti