Paprike punjene puretinom i quinoom

Ukusne, sočne i mekane.

Paprike punjene puretinom i quinoom

01:00

Sastojci:

Priprema

Prerežite paprike po dužini i uklonite sjemenke. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Poslažite paprike, prelijte ih uljem i pecite 8 do 10 minuza. Izvadite iz pećnice i pustite da stoje.

U međuvremenu zagrijte preostale 2 žlice maslinovog ulja. Dodajte luk i češnjak i pecite 1 do 2 minute. Dodajte puretinu i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte vodu, origano, sol ipapar i dinstajte oko 15 minuta.

Paprike napunite smjesom i pecite u pećnici na 180°C oko 15 minuta.

Ostali recepti

Smoothie od grožđica i zobenih pahuljica
Riblji curry sa šparogama
Zapečene mrkve premazane medom
Smoothie od brusnica i meda
Kajgana sa šampinjonima i špinatom
Marokanska salata od piletine
Tjestenina s rajčicama i tunom
Palačinke s preljevom od jagoda
© 2024 Zdravi recepti