Kruh od zobi i trešanja

Poslužite ga uz omiljeni namaz i šalicu čaja.

Kruh od zobi i trešanja

01:15

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite lim za pečenje.

U jednoj zdjeli pomiješajte sve suhe sastojke, a u drugoj mokre. Na kraju sastojke sjedinite i dobro izmiješajte. Dodajte trešnje i dobro promiješajte.

Stavite tijesto u vatrostalnu posudu i pecite 40 do 60 minuta. Izvadite i pustite da se hladi 10 minuta prije posluživanja.

Ostali recepti

Salata od cvjetače, grožđa i cheddara
Bezglutenski čoko keksi
Čokoladni kuglof
Pljeskavice od quinoe i kelja
Pileća prsa punjena gorgonzolom
Rižoto s patlidžanima
Smoothie od limete za detoksikaciju jetre
Sacher torta (za dijabetičare)
© 2025 Zdravi recepti