Čokoladna torta bez glutena

Ukusan, bogat i sočan, ovaj kolač je apsolutna poslastica!

Čokoladna torta bez glutena

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje promjera 24 cm.

Rastopite čokoladu i maslac. Ostavite da se ohladi.

Dobro izmiješajte bademe, kokosovo brašno, kakao i prašak za pecivo.

Istucite jaja, šećer i vanilin šećer dok ne dobijete čvrstu smjesu. Dodajte čokoladu i maslac. Sve dobro izmiješajte.

Lagano umiješajte suhe sastojke i kavu. Dodajte mlijeko i još jednom sve dobro izmiješajte.

Stavite u pripremljen kalup i pecite oko 1 sat.

Poslužite toplo uz svježe voće.

Ostali recepti

Smoothie od ananasa i đumbira koji topi kilograme
Zobene pahuljice s breskvama i borovnicama
Tortilje punjene tilapijom i salsom
Napitak od grejpa, đumbira i komorača
Tjestenina u umaku od špinata
Kremasta tjestenina s gljivama i porilukom
Kolač s jagodama i čokoladom
Aromatični napitak od cimeta
© 2025 Zdravi recepti