Čokoladna torta bez glutena

Ukusan, bogat i sočan, ovaj kolač je apsolutna poslastica!

Čokoladna torta bez glutena

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje promjera 24 cm.

Rastopite čokoladu i maslac. Ostavite da se ohladi.

Dobro izmiješajte bademe, kokosovo brašno, kakao i prašak za pecivo.

Istucite jaja, šećer i vanilin šećer dok ne dobijete čvrstu smjesu. Dodajte čokoladu i maslac. Sve dobro izmiješajte.

Lagano umiješajte suhe sastojke i kavu. Dodajte mlijeko i još jednom sve dobro izmiješajte.

Stavite u pripremljen kalup i pecite oko 1 sat.

Poslužite toplo uz svježe voće.

Ostali recepti

Neodoljiva slastica s pistacijama, medom i šumskim voćem
Piletina sa senfom i javorovim sirupom
Salata s piletinom, kvinojom i šparogama
Proteinski smoothie od tofua i brusnica
Guacamole umak
Losos sa zelenim čajem
Salata od riže i marinirane rajčice
Mahune s bademima i češnjakom
© 2025 Zdravi recepti