Biftek i njoki od špinata s umakom od sira i tartufa

Ako stalno jedete isto, ovo je odlična promjena.

Biftek i njoki od špinata s umakom od sira i tartufa

00:45

Sastojci:

Priprema

Biftek oblikovati i marinirati u maslinovom ulju i ružmarinu. Mariniranog peći u zagrijanoj pećnici oko 15 min. Od dijela brašna i maslaca, te soli napraviti lisnato tijesto, pa pustiti da odstoji. Krumpir skuhati u kori, oguliti, propasti i uz dodatak kuhanog špinata, dijela brašna i jaja napraviti njoke, koji se kuhaju u slanoj kipućoj vodi dok ne isplivaju na površinu. Topljene sireve lagano otopiti, podliti s malo umaka od pečenja i zaokružiti naribanim crnim tartufima. Kod serviranja na tanjur, prvo stavite kuhane njoke sortirane na maslinovom ulju, zatim oblikovani komad bifteka. Ukrasiti trakicom lisnatog tijesta. Obogatiti umakom od topljenih sireva i tartufa.

Nutritivne vrijednosti:

\">180 g bifteka
  • 80 g krumpira
  • 30 g mrkve
  • 40 g bra&scaron"
  • Ostali recepti

    © 2024 Zdravi recepti