Topli vafli

Za doručak ili desert, tople vafle poslužite uz svježe voće i med.

Topli vafli

00:30

Sastojci:

Priprema

U rastopljeni maslac dodajte šećer, prstohvat soli i vanilin šećer. Sve dobro izmiješajte i dodajte jedno po jedno jaje. Umiješajte brašno i prašak za pecivo. Ulijte mlaćenicu i miješajte dok ne dobijete glatku smjesu.

Vafle ispecite u pekaču za vafle. Poslužite uz svježe voće, med ili čokoladu.

Ostali recepti

Tjestenina s keljom i gljivama
Smoothie od borovnica i brusnica
Losos sa češnjakom i đumbirom
Zobene pahuljice od jabuka i cimeta
Losos s ribanom ciklom
Punjene paprike bez riže
Palačinke s preljevom od naranče
Smoothie od špinata i celera
© 2025 Zdravi recepti